طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه
دوشنبه 10 تير 1398
9:10
[ ]
کباب تابه ای یا همان کباب دیگی، نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است و همان طور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود.کباب تابه ای بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده درست می شود. در کنار آن میتوانید گوجه های کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات هم استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت کباب تابه ای
نیم کیلو مخلوط گوشت چرخ شده گوسفندی و گوساله
دو عدد پیاز متوسط که ریز رنده شده
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار دلخواه
طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا پیازها را پوست کنید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب پیاز ها را بگیرید.گوشت چرخ شده را درون کاسه ای بریزید و با پیاز های رنده شده ،نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و گوشت را با حوصله خوب ورز دهید.
بعد روی ظرف را با سلفون بکشید و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. تابه ای را روی اجاق گاز قرار دهید و
درون آن کمی روغن بریزید و به اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید و مثل کتلت کف دست پهن کنید البته خیلی نباید نازک بشه بلکه ضخامت اون باید حفظ بشه. اون ها رو درون تابه بگذارید و صبر کنید تا سرخ بشن. اگر هم دوست داشته باشین میتونید گوجه را سرخ کنید و در کنار این غذای خوشمزه سرو کنید.
نکاتی در مورد کباب تابه ای
- سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید.
- کباب تابه ای را با سماق میل کنید.
- برای این که کباب مزه خو.بی بگیرد باید خوب به خورد هم بروند و برای اینکار مواد را به مدت 3 تا 5 دقیقه چنگ بزنید.
- هنگام پخت کباب تابه ای باید حرارت گاز را کاملا کم کنید.
- دارچین طعم بخصوصی به کباب شما می دهد.
- هنگام پخت کباب ،فلفل سبز را لابه لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را به خود بگیرد و خوشمزه تر شود.
منبع:ایران پخت
[ بازدید : 210 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]