طرز تهیه و آموزش ترشی کلم قرمز
يکشنبه 6 مرداد 1398
9:04
[ ]
ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یک چاشنی لذیذ و جذاب است که طعم بی نظیری دارد و در کنار انواع ساندویچ ها، سالاد و غذا های گوشتی مصرف میشود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز خیلی ساده است و اگر دنبال دستور تهیه یک ترشی سریع ، خوشمزه و خوش آب و رنگ هستید این بخش از آشپزی را از دست ندهید.
مواد لازم:
کلم قرمز
سرکه سفید
گلپر
سیر
نمک
فلفل
سرکه سفید
گلپر
سیر
نمک
فلفل
طرز تهیه:
کلم را به صورت رشته ای خرد کنید و یا قالب بزنید. بعد بشورید و بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود.
بعد کلم های خرد شده را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و و لابه لاش گلپر و سیر و نمک و فلف بریزید و بعد روش سرکه بریزید تا جایی که روی کلمها را بگیرد.
حالا شیشه رو بزارید تو قابلمه و اطرافش آب بریزید تا تقریبا به ارتفاع سه چهارم شیشه برسه
حرارت زیرشو روشن کنید و بزارید جوش بیاد،از زمانی که جوش اومد حدود 15 دقیقه کافیه تا کلمها نرم بشند،خودتون چک کنید و زمانی که کلمها سفتی اولیشو از دست داده بود،حرارت زیرشو خاموش کنید
وقتی سرد شد ،میتونید در ظرف رو ببینید و از فردا استفاده کنید.
خواص کلم قرمز:
در بین خانواده کلم ها، کلم قرمز بیش از همه انواع کلم ها، ویتامین C دارد. میزان این ویتامین در کلم قرمز دو برابر کلم سبز است. این ویتامین هم نوع دیگری از آنتی اکسیدان ها است. به همین دلیل مصرف کلم می تواند نیاز بدن را به این ویتامین مهم تأمین کند.
منبع:خاتون انلاین
[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]