طرز تهیه تارت سیب و دارچین با تصاویر مرحله به مرحله
تارت سیب یک شیرینی سبک و سالم است که ترکیب سیب و دارچین طعمی فوق العاده به آن میدهد.پس اگر به دنبال یک دسر فانتزی و شیک هستید بی شک این تارت انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه تارت سیب و دارچین
آرد سفید : 250 گرم
کره سرد : 115 گرم
پودر شکر :30 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب سرد : 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
نمک : 1 پینچ
سیب درشت نرم :4 عدد
دارچین : 1 قاشق سوپ خوری
کره برای مواد میانی : 80 گرم
طرز تهیه تارت سیب و دارچین تصویری
برای تهیه تارت سیب ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
بعد آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
سپس کره خرد شده را به آن اضافه کرده و با سر انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا شبیه شکل زیر شود.
در مرحله بعدی شما باید پودر شکر، زرده تخممرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و حسابی با هم مخلوطشان کنید.
سپس شیرسرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آنها را آنقدر با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
خمیر بدست آمده را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
سپس 2/3 از خمیر را با کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی باز کنید تا ضخامت آن نیم سانتیمتر باشد.
کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و خمیر را به کمک وردنه به قالب انتقال دهید.
سیبها را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کره روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شوند و کره جذب آن شود. سایز سیب ها بستگی به شما دارد. حتی میتوانید آن را با رنده درشت رنده کنید.
حالا برای تهیه تارت سیب و دارچین باید شکر و دارچین را اضافه کرده و پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن، مواد را از روی حرارت بردارید.
وقتی مرحله قبل بخوبی انجام شد حالا میتوانید مواد میانی را داخل قالب بریزید و باقیمانده خمیر را به کمک وردنه باز کنید و سطح قالب را با خمیر بپوشانید.
برای زیبا شدن باید روی سطح خمیر را با کمک قلمو زرده تخممرغ بمالید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. صبر کنید تا تارت تان خوب پخته شود.
خواص سیب:
سیب سرشار از ترکیبات پلی فنولین می باشد. این ترکیبات مغذی گیاهی تاثیرات موثری در خصوص حفاظت بدن در مقابل اثرات مضر رادیکال های آزاد مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم و فسفر داشته باشد.
منبع:برفانک
[ بازدید : 317 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]