سوپ مکزیکی ناچو ، یک پیش غذای گرم و خوشمزه
جمعه 5 مهر 1398
14:19
[ ]
سوپ مکزیکی ناچو سوپی است که طعم متفاوتی دارد.این سوپ با مواد ناچو تهیه می شود و برای روزهای سرد یک پیش غذای بسیار دلچسب است. امیدواریم که در بخش از آموزش سوپ مکزیکی ناچو لذت ببرید.
مواد لازم سوپ مکزیکی
۱ کیلوگرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱ عد پیاز درشت
۳ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۲ قاشقچایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخورینمک
۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه
۶ پیمانه آب مرغ
۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگیخرد شده
۱ قوطی کنسرو لوبیا سیاه
۱ پیمانه خامه پرچرب
۱ پیمانه پنیر چدار
۱ پیمانه پنیر مونتری جک
خامه ترش پنیرچیپس تورتیلا گشنیز گوجه فرنگی خرد : برای تزیین
طرز تهیه
سینه های مرغ، پیاز، سیر و ادویه را درون قابلمه آرام پز بریزید.
آنها را کاملا هم بزنید و کمی تفت دهید.
روی آن آب مرغ را اضافه کنید.بگذارید به مدت ۳ ساعت پخته شوند.پس از این زمان، مرغ ها را از
قابلمه در آورده و با کمک دو چنگال ریش ریش کنید.
دوباره آنها را درون قابلمه بریزید.گوجه فرنگی ها، لوبیاها، خامه و پنیر را بیفزائید و دستگاه را روی حرارت پایین
قرار دهید.پس از ۴۵ دقیقه سوپ آماده است.سوپ را در کاسه کشیده و روی آن را با چیپس، پنیر، گوجه
فرنگی، خامه و گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.
زیره سبز دارای طبع گرم و خشک است. این گیاه سرشار از آهن ، کلیسیم ، منیزیم ،فیبر،آنتی اکسیدانها و ویتامین A می باشد.
هر 100 گرم مرغ حاوی آب (65 گرم)، انرژی (215 کیلوکالری)، پروتئین (18 گرم)، چربی (15 گرم)، چربی اشباع (4 گرم)، کلسترول (75 میلی گرم)، کلسیم (11 میلی گرم)، آهن (0.9 میلی گرم)، منیزیم (20 میلی گرم)، فسفر (147 میلی گرم)، پتاسیم (189 میلی گرم)، سدیم (70 میلی گرم)، زینک (1.3 میلی گرم) است. از نظر ویتامین ها نیز دارای ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین E، ویتامین D و ویتامین K است.
منبع: بیاتو صفا
[ بازدید : 196 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]