آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
یکی از محبوب ترین نان ها “نان بربری” است که در میان ایرانی ها طرفداران بسیاری دارد و معمولا برای صبحانه و عصرانه در کنار خیار و گوجه و پنیر تبریز بسیار لذیذ و دلچسب می باشد.
طرز تهیه نان بربری
مواد لازم:
آرد : 1 کیلو
خمیر مایه : 20 گرم
نمک:12 گرم
شکر :15 گرم
روغن :10 گرم
آب :550 تا 600 گرم
بهبود دهنده :5 گرم
درست کردن نان بربری :
داخل کاسه ای خمیر مایه را با نمک ، شکر ، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.
در مرحله بعد خمیر را 4 دقیقه ای با دست ورز دهید.بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر ورز دهید.
روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.
بعد از این مرحله نوبت چانه کردن خمیر است که باید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و بگذارید تا چانه ها کمی استراحت کنند.
بعد چانه ها را پهن کنید به طوری که به 3 برابر حجم خودشان برسند.
در آخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت 12 دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای 240 تا 230 درجه سانتی گراد قراردهید تا نان ها پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد نان بربری
نان بربری جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12دقیقه میباشد .
نان بربری را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
منبع : آشپزی بیان
[ بازدید : 194 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]