رشته پلو و طرز تهیه پخت آن و نکات تکمیلی رشته پلو

چهارشنبه 17 مهر 1398
20:20
طاها محمدی

درست کردن رشته پلو مجلسی

مواد لازم رشته پلو مجلسی

برنج ایرانی :2 پیمانه

رشته پلویی قهوه ای رنگ :100 تا 150 گرم

عدس : 1 پیمانه

کره حیوانی : 50 گرم

فیله مرغ : 300 تا 500 گرم

زعفران آب شده : 3 قاشق غذاخوری

دارچین : 1 قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی و خرما : نصف پیمانه

نمک ، فلفل و روغن : به میزان لازم

رشته پلو مجلسی

طرز تهیه رشته پلو مجلسی :

قبل از هر کاری برنج را بشویید و برای چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.

عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید.در حین خیس دادن عدس چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ عدس گرفته شود.

درست کردن رشته پلو مجلسی

کشمش را هم خیس میدهیم . هسته خرما را هم جدا میکنیم . پیاز را هم سرخ میکنیم و فیله مرغ را هم به صورت نواری خرد میکنیم و بعد آن را با نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم . سپس مرغ ها را داخل کره یا روغن تفت میدهیم تا سرخ شود. بعد پیاز ،کشمش و خرما را داخلش مقداری تفت دهید.همه مواد رشته پلو را که آماده کردیم .

درست کردن رشته پلو مجلسی

برنج را آبکش میکنیم و در حین آبکش شدن برنج زمانی که نیم پز است رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج میریزیم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند و بعد آبکش میکنیم . در قابلمه مورد نظری که میخواهیم برنج را دم کنیم مقداری روغن ریخته و ته آن را با سیب زمینی یا هر ته دیگی که دوست داشتید بچینید. و بعد برنج ها را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بین برنج ها دارچین میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد. وقتی برنج دم کشید مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و با مرغ ، کشمش و خرما روی برنج یا لابه لای آن بچینید.

عدس استفاده شده در غذا سرشار از پروتئین است و منبع پروتئینی ارزان قیمتی محسوب می شود. همچنین حاوی اسیدهای آمینه ای مانند ایزولئوسین و لیزین است. عدس ریزمغذی هایی مانند انواع ویتامین ها و مواد معدنی نیز دارد.

کشمش هم سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو

رشته پلو جزو پلو و چلو میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

رشته پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: آشپزی با طعم خوب


[ بازدید : 171 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپز ایرانی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار نمای چوبی چوب نما مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]