طرز تهیه پیتزا ناپولی لذید و پرطرفدار با دو روش متفاوت

سه شنبه 12 آذر 1398
23:46
طاها محمدی

پیتزا ناپولی اولین پیتزایی بود که در دنیا و در کشور ایتالیا ابداع شد. این پیتزای خوش مزه و لذیذ و پر طرفدار از موادی همچون گوجه فرنگی ، فلفل ، پنیر گودا ، آویشن ، ریحون و ژامبون تشکیل شده است.

طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه و دلپذیر

پیتزا ناپولی به سه روش مختلف پخته می شود .پیتزای مارگاریتا که شامل گوجه فرنگی ، ورقه های پنیر موزارلا، ریحان و روغن زیتون خالص است. پیتزای مارگاریتای ویژه که از گوجه فرنگی، پنیر موزارلای کامپانیایی ، ریحان و روغن زیتون خالص فراوان است و نوع سوم آن که پیتزای مارینارا است و از گوجه فرنگی ، سیر، آویشن و روغن زیتون خالص تهیه میشود.

روش اول برای تهیه پیتزا ناپولی

مواد لازم پیتزا ناپولی برای چهار نفر

  • یک بسته پنیر موزارلای پانصد گرمی تی . اس .تی
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
  • نصف قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
  • پنجاه گرم پنیر رنده پارمسان
  • صد گرم زیتون بدون هسته
  • یک عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • چهار حبه سیر رنده شده
  • یک عدد پیاز کوچک
  • چهار عدد فارچ بزرگ
  • چهار قاشق غذاخوری سر پر سس کچاب
  • یک قاشق غذا خوری سس پستو
  • یک بسته خمیر پیتزای ایتالیایی
  • دویست گرم ژامبون مرغ

پختن پیتزای ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا ناپولی :

برای تهیه پیتزا ناپولی، شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید برای پختن پیتزا ناپولی گرم شود و در وحله ی بعدی ژامبون مرغ، قارچ، سیر،فلفل دلمه ای، پیاز، زیتون و حبه های سیر را در یک ظرف تا حد امکان ریز رنده کنید و سپس پودر آویشن ، سس پستو و پودر پنیر را به آن ها اضافه کنید و با یک چنگال همه مواد را هم بزنید به نحوی که له نشوند و سپس کف سینی فر را چرب کرده و جعبه ی خمیر پیتزای ایتالیایی را از فریزر خارج کنید این جعبه شامل شش عدد خمیر است.

آماده کردن پیتزای ناپولی خوشمزه

به تعداد مورد نیاز خمیر از بسته بردارید و بقیه را داخل فریزر بر گردانید. خمیر ها را به همان صورت منجمد در سینی فر بگذارید. روی هر خمیر یک قاشق سس کچاپ بمالید و مقداری پنیر رنده تی .اس.تی بر روی خمیر ها بریزید و کاملا پخش کنید. سپس مخلوطی را که آماده کرده اید را روی خمیر ها بریزید و پهن کنید و درانتها تمام سطح پیتزای ناپولی را با پنیر پیتزا بپوشانید و روی لایه پنیر کمی ریحان خشک بریزید. سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و در فر را ببندید و بگذارید حداقل به مدت ده دقیقه پیتزا ها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزا ها را برای ده دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی گردد.

روش دوم پخت پیتزای ناپولی

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ناپولی

  • گوجه فرنگی رسیده پنج تا شش عدد
  • روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر موتزارلای تازه دویست گرم
  • برگ ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا خمیر پیتزا را آماده می کنید و سپس گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید. سینی را چرب کنید و خمیر را به قطر دو الی سه میلی متر بازکنید و با کاتر گرد 10 سانتی متری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید و از مخلوط گوجه فرنگی ، روی خمیرها بریزید.

طرز تهیه پیتزا ناپولی

سپس حلقه های پنیر را روی آن ها بچینید. سینی را 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه سانتی گراد قرار دهید تا پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود . پیتزا را با برگ ریحان تزیین کنید.نوش جان


[ بازدید : 231 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپز ایرانی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]