روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه:
- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- آب ا لیتر یا بیشتر
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کله پارچه خانگی:
برای تهیه کله پاچه نخود را یک شب قبل از درست کردن آن خوب بشویید و در آب بخیسانید تا هم نفخ آن برود و هم زودتر بپزد.
کله پاچه پاک شده را داخل قابلمه مناسبی قرار داده و روی آن آب بگیرید تا جایی که نصف کله داخل آب باشد سپس روی حرارت بگذارید تا بجوشد کف های روی آب را جمع کنید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.
پیازها را پوست گرفته و چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیاندازید، زردچوبه را هم بریزید.
[ بازدید : 589 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
ادامه مطلب