طرز تهیه حلوای زنجبیلی خانگی و عالی
دوشنبه 22 دی 1399
13:24
[ ]
دستور تهیه حلوا زنجبیلی خانگی :
یکی از دسر هایی که در مراسم های مختلف مانند عزا و ایام محرم به صورت نذری پخش می شود حلوا است و اگر به مواد تند علاقه دارید حتما حلوای زنجبیلی را تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید پس با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوای زنجبیلی
روغن جامد:نصف پیمانهکره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم
همچنین بخوانید:
- دستور تهیه نان پرتقال و کرن بری
- سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید
- طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”
دستور تهیه حلوای زنجبیلی
روغن و کره را داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید، وقتی که آب شد، آرد سفید را افزوده و تقریبا حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و مقداری تفت می دهیم.البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
منبع : mazeplus1
[ بازدید : 347 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]