بادمجان شکم پر شمالی
مواد لازم برای بادمجان شکم پر شمالی :
بادمجان متوسط : ۶ عدد
پیازداغ : ۱/۲ پیمانه
ناردون (انار خشک) : نصف پیمانه
رب نارنج : دو قاشق غذاخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی :
ایتدا بادمجان ها را با پوست خوب شسته، سپس سر و پوستش را گرفته، کنار می گذاریم.
وسط بادمجان ها را یک برش طولی زده و نمک می زنیم و به مدت نیم ساعت در آبکش می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شده و خشک شوند.
در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ می کنیم، سپس در آبکش یا یک صافی قرار داده تا روغنش گرفته شود.
یک قاشق غذاخوری روغن، پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۲-۱ دقیقه روی حرارت قرار داده و با هم مخلوط میکنیم.
شکم بادمجان ها را از مواد آماده شده پر کرده و در ماهیتابه می چینیم.
سپس سس مخصوص را که از ترکیب رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده تهیه می شود، کنار بادمجان ها ریخته و روی حرارت ملایم گاز گذاشته تا سس غلیظ و بادمجان ها پخته شوند.
همچنین بخوانید:
- سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید
- طرز تهیه کله پاچه خوشمزه در خانه
- طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”
اگر بادمجان ها را قبل از پوست کندن، با پوست خوب بشوییم دیگر نیازی به شستن آن بعد از پوست کندن نمی باشد و روغن کمتری در حین سرخ شدن استفاده می شود.
برای تهیه بادمجان شکم پر می توانیم از بادمجان با پوست استفاده کنیم و پوستش را نگیریم.
برای اینکه روغن کمتری برای سرخ شدن بادمجان ها استفاده شود، کافی است مقداری آب به روغن اضافه کنیم.
رب نارنج، از آب نارنج جوشانده شده تهیه می شود.
به جای رب نارنج از رب انار ترش هم می توان استفاده کرد.
برای مواد داخل شکم بادمجان از سبزی چوچاق، مغز گردو و سیر نیز می توان استفاده کرد.
می توانیم بادمجان ها را بعد از اینکه شکمشان را از مواد پر کردیم، سرخ کنیم.
بادمجان ها را می توانیم به جای سرخ کردن در فر نیز طبخ کنیم
[ بازدید : 486 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]