طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:
مواد خمیر :
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوریتخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
مواد گوشتی :
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 500 گرمفلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
قارچ : 300 گرم
رب : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی
شیر گرمی که دست را نسوزاند را با یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و بگذارید تا به عمل بیاید.
داخل ظزف دیگری بقیه شکر ،تخم مرغ ،روغن و نمک را بریزید و مخلوط کنید. بعد از یکدست شدن خمیر مایه را به همراه چند قاشق آرد به مواد تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند بعد کم کم بقیه آرد را اضافه کنید.
وقتی خمیر جمع شد آن را 10 دقیقه ورز دهیدتا نرم و لطیف شود.
سپس خمیر را داخل کاسه ای چرب قرار دهید و بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.
بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید.
همچنین بخوانید:
- سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید
- طرز تهیه کله پاچه خوشمزه در خانه
- طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”
طرز تهیه مواد میانی پیراشکی :
پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد به آن گوشت چرخکرده اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. درب ظرف را ببندید تا گوشت پخته شود. قارچ را جداگانه تفت دهید. فلفل دلمه را خردکنید و به همراه
مقداری نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه دلخواه به مواد گوشتی اضافه کنید.
در آخر رب را هم بیفزایید و کمی تفت دهید.
خمیر آماده شده را باز کنید و به ندازه های کوچکتر قالب بزنید و روی هر خمیر مقداری از مواد میانی گوشت را بریزید.
سپس روی خمیر را با زرده تخممرغ و زعفران رومال کنید.
خمیر های اماده شده را در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.در 5 دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی شود .
منبع: ashpaazi
[ بازدید : 311 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]