طرز تهیه بادام سوخته خوشمزه و خانگی با طعم دوست داشتنی
دوشنبه 11 آذر 1398
19:42
[ ]
مواد لازم جهت تهیه بادام سوخته
- بادام خام : یک پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- کره : پانزده گرم
- آب : یک سوم پیمانه
طرز تهیه بادام سوخته با طعم بی نظیر
نصف پیمانه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکرحل شود.
بعد بادام ها را به شهد بدست آمده اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب تبخیر شود و شکر ها به بادام بچسبند.
حرارت را خاموش کنید و بادام های شکری به دست آمده را داخل الک ریخته و تکان دهید تا شکر اضافی شان گرفته شود سپس بادامها را داخل یک سینی قرار داده تا خنک شوند.
دری ک قابلمه دیگر، بقیه شکر و کره را بریزید و بر روی حرارت قراردهید و هم بزنید تا شکر به شکل کارامل شود.
در این مرحله بادام های شکری را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
هر چقدر زمان بیشتر بر روی حرارت بماند شکر حالت سوخته تر می شود . پس از اینکه رنگ بادام های سوخته به رنگ مورد نظرتان در آمد حرارت را خاموش کرده و بلافاصله بادام ها بر روی سینی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و با قاشق بادام را از یکدیگر جدا کنید.
[ بازدید : 245 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]