طرز تهیه بادام سوخته خوشمزه و خانگی با طعم دوست داشتنی

دوشنبه 11 آذر 1398
19:42
طاها محمدی

مواد لازم جهت تهیه بادام سوخته

  • بادام خام : یک پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • کره : پانزده گرم
  • آب : یک سوم پیمانه

روش تهیه بادام سوخته

طرز تهیه بادام سوخته با طعم بی نظیر

نصف پیمانه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکرحل شود.

بعد بادام ها را به شهد بدست آمده اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب تبخیر شود و شکر ها به بادام بچسبند.
حرارت را خاموش کنید و بادام های شکری به دست آمده را داخل الک ریخته و تکان دهید تا شکر اضافی شان گرفته شود سپس بادامها را داخل یک سینی قرار داده تا خنک شوند.
دری ک قابلمه دیگر، بقیه شکر و کره را بریزید و بر روی حرارت قراردهید و هم بزنید تا شکر به شکل کارامل شود.
در این مرحله بادام های شکری را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
هر چقدر زمان بیشتر بر روی حرارت بماند شکر حالت سوخته تر می شود . پس از اینکه رنگ بادام های سوخته به رنگ مورد نظرتان در آمد حرارت را خاموش کرده و بلافاصله بادام ها بر روی سینی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و با قاشق بادام را از یکدیگر جدا کنید.

طرز تهیه بادام سوخته با طعم عالی

[ بازدید : 245 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپز ایرانی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]