طرز تهیه خورش مرغ
خورشت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که اگر خوب طبخ شود تقریبا همه عاشقش هستند و تنها راه خوشمزه کردن این غذا ، گرفتن بوی نامطبوع مرغ است که با رعایت بعضی نکات و اضافه کردن یک سری از سبزیجات به راحتی میتوانید این خورشت را تهیه کنید و در مهمانی هایتان بدرخشید.
مواد لازم :
ران یا سینه مرغ : 4 قطعه
سیب زمینی : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
هویج : 2 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
لیمو عمانی : 1 عدد
سیر : 1 حبه
روغن مایع : به مقدار کافی
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن و زردچوبه در یک تابه تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود. سیر را هم با رنده به صورت ریز در تابه رنده کنید حالا پیاز و سیر را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.هویج ها و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
قطعات مرغ را همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای دیگر با حرارت ملایم تفت می دهید. بعد از تفت دادن مقداری نمک ، فلفل و زعفران روی آن بپاشید و دوباره خوب تفت دهید تا رنگ مرغ ها عوض شود. حالا دو عدد گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و وقتی مرغ نیم پز شد 2 قاشق رب گوجه فرنگی هم داخل آن بریزید و خوب تفت دهید.
در این مرحله 2 لیوان آب جوش به قابلمه خورش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید. اجازه دهید تا مرغ نیم ساعتی بپزد.
یک عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک لیوان آب بیندازید تا کمی تلخی آن گرفته شود بعد از آن لیمو عمانی را همراه با پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده به آب مرغ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن لیمو عمانی 15 دقیقه زمان نیاز است تا مرغ ها همراه هویج و فلفل دلمه ای به خوبی بپزد.
سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد و سرخ کنید.سپس کنار مرغ قرار دهید و با زرشک پلو سرو کنید.
بجای لیمو عمانی می توانید یک قاشق چای خوری آبلیمو داخل خوزشت مرغ در انتها بریزید.
منبع: بارونک
[ بازدید : 212 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]