طرز تهیه ماکارونی

يکشنبه 17 آذر 1398
18:01
طاها محمدی

ماکارونی از غذاهای خوشمزه ، پرطرفدار و محبوب است که در سراسر جهان شناخته شده می باشد. به همین دلیل یکی از پر مصرف ترین غذاها در کل دنیا می باشد.

این غذای ساده و خوشمزه از غلات تشکیل شده است لذا سهم بالایی در تامین انرژی روزانه ما دارد.

Image result for ‫ماکارونی‬‎

مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی

  • ماکارونی رشته ای خام 500گرم
  • سویا : 150 گرم
  • گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • قارچ : 200 گرم
  • پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا ،زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی


ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب داغ خیس دهید.

پیاز را خرد کنید و داخل تابه با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود.در حین تفت زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر زردچوبه بپیچد.

سویا را آبکش کرده و کاملا آب آن را بگیرید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. بعد گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض شده و بپزد.

پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و دوباره حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا مزه خامی رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمه‌ای نرم شود. مایه ماکارونی آماده است.

داخل قابلمه‌ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را نصف کرده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند.

پس از 8 دقیقه زمانی که ماکارونی‌ها نرم شدند آن‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود.


ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی‌های حلقه شده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی‌ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام شود.

مقداری پودر آویشن روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ماکارونی دم بکشد.

نکات کلیدی:

در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن ماکارونی 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه ماکارونی اضافه کنید.

هنگام درست کردن مایه ماکارونی، حتما چاشنی آن را بچشید تا ماکارونی مزه دار شود.

داخل آب در حال جوش زرد چوبه بریزید تا رنگ ماکارونی ها خوش رنگ تر شود.

به مایه ماکارونی مقداری آبلیمو هم میتوانید اضافه کنید.

بعض ها داخل مایه ماکارونی نخود پخته شده و هویج هم میریزیند.


منبع: digche


[ بازدید : 190 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپز ایرانی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]