طرز تهیه ابگوشت

شنبه 7 دی 1398
19:05
طاها محمدی

آبگوشت از سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانیست که طرفدارن خاص خودش را دارد و طرز تهیه آسانی دارد و در ضمن غذایی ساام و مقویست.

مواد لازم:

گوشت گوسفند با استخوان و چربي : 500 گرم خرد شده

نخود :دو سوم ليوان

لوبیاسفید : دو سوم لیوان

گوجه فرنگي 3 عدد متوسط
پياز يك عدد بزرگ
سير يك حبه
سيب زميني ٢ تا 3 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری
ليمو عماني يك عدد
مرزه خشك يك ق.چ : به دلخواه
نمك ، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه:

ابتدا باید نخود و لوبيا را از چند ساعت قبل خیس دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها کاهش یابد.

سس داخل قابلمه ای همه مواد را به غیر از رب ، نمک و سیب زمینی با هم مخلوط کنید و یک و نیم تا 2 لیتر آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب گوشت به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب گوشت ، حرارت ا کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا گوشت و حبوبات با هم پخته شوند. در نیم ساعت آخر پخت گوشت ، نمک ، رب و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کنید و بگذارید تا آب گوشت جا بیفتد.

آبگوشت را در کنار سبزیجات ، ترشی و نان سنگک میل کنید.

منبع: اینستاگرام


[ بازدید : 218 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپز ایرانی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]