طرز تهیه ابگوشت
آبگوشت از سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانیست که طرفدارن خاص خودش را دارد و طرز تهیه آسانی دارد و در ضمن غذایی ساام و مقویست.
مواد لازم:
گوشت گوسفند با استخوان و چربي : 500 گرم خرد شده
نخود :دو سوم ليوان
لوبیاسفید : دو سوم لیوان
گوجه فرنگي 3 عدد متوسطپياز يك عدد بزرگ
سير يك حبه
سيب زميني ٢ تا 3 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری
ليمو عماني يك عدد
مرزه خشك يك ق.چ : به دلخواه
نمك ، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت خوشمزه:
ابتدا باید نخود و لوبيا را از چند ساعت قبل خیس دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها کاهش یابد.
سس داخل قابلمه ای همه مواد را به غیر از رب ، نمک و سیب زمینی با هم مخلوط کنید و یک و نیم تا 2 لیتر آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب گوشت به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب گوشت ، حرارت ا کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا گوشت و حبوبات با هم پخته شوند. در نیم ساعت آخر پخت گوشت ، نمک ، رب و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کنید و بگذارید تا آب گوشت جا بیفتد.
آبگوشت را در کنار سبزیجات ، ترشی و نان سنگک میل کنید.
منبع: اینستاگرام
[ بازدید : 218 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]